0
Domaći fudbal
Duljaj

FOTO: FK Partizan

DULJAJ VIŠE NIJE TRENER PARTIZANA: Upravni odbor crno-belih smenio trenera, evo ko će voditi ekipu do kraja sezone!

Objavljeno: 29.04.24 u 22:17

Duljaj je svoje završio u Humskoj

Nakon nedelja intenzivnih turbulencija u FK Partizanu, klub je saopštio da je došlo do prevremenog raskida saradnje sa Igorom Duljajem, pet kola pre kraja prvenstva, Ovaj potez usledio je nakon niza loših rezultata i tenzija unutar kluba.

Duljaj je postavljen na mesto trenera Partizana krajem februara prošle godine, a odluku o raskidu saradnje klub je doneo nakon poraza od TSC, koji je dodatno ugrozio drugu poziciju na tabeli.

Umesto Duljaja, prvi pomoćnik u stručnom štabu Albert Nađ će preuzeti vođenje tima do kraja sezone, sa planovima da se nakon završetka takmičenja razmotri dugoročnije rešenje.

Saopštenje Upravnog odbora FK Partizan prenosimo u celosti:

– Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

– Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera.

– Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

– Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri – piše u saopštenju UO FK Partizan.

6
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter