0
Domaći fudbal

Albert Nadj Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MUKE ZA ALBERTA NAĐA: Na teren će morati Saničanin ili De Medina, a možda čak i obojica!

Objavljeno: 30.04.24 u 12:50

Partizan ne izlazi iz problema

Poslednjih dana naročito je turbulentno u Humskoj ulici. Nakon zasluženog poraza od TSC-a na domaćem terenu, došlo je do smene prvog trenera Igora Duljaja, a njega je nasledio dosadašnji prvi pomoćnik Albert Nađ, koji pred sobom ima samo dva dana da spremi ekipu za narednu utakmicu.

U pitanju je meč protiv ekipe Vojvodine, crno-beli će biti domaćini, a duel je zakazan za 17 časova.

Kako trenutno stvari stoje, crno-beli će Novosađane dočekati bez kapitena Svetozara Markovića, čiji povratak na teren do kraja sezone je krajnje upitan, jer je obnovio povredu kolena koja ga ja mučila i na početku prolećnog dela sezone.

Uz Markovića, na teren neće moći ni mladi Bojan Kovačević usled parnih žutih kartona, pa će Nađ ili morati da improvozuje ili „poteže“ igrače koji do sada nisu imali veliku minutažu, poput Siniše Saničanina ili Natana De Medine.

Što se tiče Sameda Baždara i Kcandera Severine, koji su propustili meč sa TSC, njihova situacija sa povredama je bolja, no, pitanje je u kojoj meri će moći da pomognu tumu u susretu sa Vojvodinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter