0
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj shake hands with Matheus Bonifacio Saldanha (R) during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVNI SALDANJA: Nije mu lako pao odlazak Igora Duljaja iz Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 30.04.24 u 09:26

„Hvala ti što si mi verovao i podržao u dolasku u Partizan“

Igor Duljaj od sinoć i zvanično više nije šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan.

Nakon nedelja intenzivnih turbulencija u Partizanu, klub je saopštio da je došlo do prevremenog raskida saradnje sa Igorom Duljajem, pet kola pre kraja prvenstva. Ovaj potez usledio je nakon niza loših rezultata i tenzija unutar kluba.

Mnoge je ovaj potez rastužio, a među njima je napadač Mateus Saldanja, najbolji strelac crno-belih i Superlige, sa 16 golova. Brazilac se lepim rečima oprostio od doskorašnjeg šefa stručnog štaba.

Želim da ti se zahvalim što si verovao u mene i da ti kažem da si veoma važan za moj lični o profesionalni rast, hvala ti što si mi verovao, podržao u dolasku u Partizan i pomogao mi da budem ovo što sam danas – napisao je Saldanja na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matheus Saldanha (@1matheussaldanha)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter