0
AdmiralBet ABA Liga
Miodrag Miško Ražnatović

Kosarka Beobasket 20 godina Miodrag Misko Raznatovic owner of Beobasket agency Beograd, 28.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

RAŽNATOVIĆ OTKRIO LOŠE VESTI: Jedan od najboljih igrača Mege propušta uvodni susret sa Zvezdom!

Objavljeno: 29.04.24 u 22:57

Mega će biti oslabljena saopštio je Ražnatović

Uroš Plavšić, jedan od ključnih igrača Mege, definitivno će propustiti prvu utakmicu polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde zbog povrede, potvrdio je Miodrag Miško Ražnatović, prvi čovek tog kluba. Ražnatović je istakao da Plavšić ima četiri mala preloma kosti lica i da će odluka o njegovom učešću u drugoj utakmici zavisiti od toga da li će moći da nosi zaštitnu masku.

Prvu utakmicu Plavšić sigurno neće igrati. On je dobio četiri mala preloma kosti lica. Da li će drugu igrati sa maskom, još će se videti. Otok i dalje postoji i ne mogu da mu uzmu meru za masku. Njemu su teži pali komentari da se povreda fingira da ne igra sa Zvezdom jer je ona zainteresovana za njega.

Takođe, Ražnatović je dotakao i situaciju oko Nikole Đurišića, ističući da je on trenutno u izvanrednoj formi. Đurišić je, prema rečima Ražnatovića, već četiri sezone deo Mege, iako je tek u svojoj 20. godini.

Đurišić je u naletu, njegov put je bio turbulentan. On je neko ko je dugo u Megi i ljudi misle da je on stariji, ali ima 20 godina, a seniorsku košarku igra već četiri sezone. Sa nestprljenjem očekujemo NBA draft i mislim da će napraviti veliku karijeru i jednostavno, Nikola je i u Megi je to dobra polazna tačka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter