38
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FSS POKREĆE DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV PARTIZANA: „Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika“

Objavljeno: 22.04.24 u 16:13

O tome je detaljno pričao disciplinski inspektor Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski savez Srbije reagovao je na prozivke i uvrede iz Partizana na račun sudije Pavla Ilića nakon 173. večitog derbija.

Partizan se prvo oglasio saopštenjem, zatim je Ivica Kralj imao šta da kaže na račun glavnog arbitra, kao i određeni deo fudbalera Partizana.

Sudija Sudjenje Pavle Ilic Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iz Fudbalskog saveza Srbije stigla je informacija da će protiv svih njih biti pokrenut disciplinski postupak, javlja MaxBet Sport, koji ističe da prijavu može da pokrene Sudijska komisija, disciplinski inspektor ili direktor takmičenja, tj. Superlige Srbije.

Sve to je detaljno objasnio disciplinski inspektor Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Sever za pomenuti portal.

Mi smo u dogovoru sa Sudijskom komisijom. Ukoliko oni ne reaguju, onda ću ja. Biće podneta prijava, samo ne mogu sad da kažem protiv koga sve. Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika, klubovi moraju da znaju da je takvo ponašanje nedopustivo i štetno po takmičenje i fudbal – rekao je Sever.

471
361
38 Komentara
  1. Moje mišljenje je da je bio lep derbi netrebamo se svađat oko nekih mali sitnica možda su bitne al i možda nisu bitne, sa Partizanove strane kod postignutog gola za 2:2 kažu trebo je bit faul, sa Zvezdine strane kod Partizanovog gola za 1:2 dimna bomba bila na terenu i u takvom slučaju pravila uefe sudija mora da prekine utakmicu odma a Partizan je postigao gol i na kraju kad bi poništili oba pogodka bilobi 1:2 za Zvezdu ja razumem emocije voliš svoj klub al netrebamo da se ovoliko svađamo i ružni reči da kažemo jer naš su ponos i Zvezda i Partizan mi nemamo bolji od njih, pozdrav svima

    13
    13
    Odgovori
  2. Ponasanje nedopustivo a dopustivo sudijama da unistavaju jednu legendu od kluba kakav je Partizan treba da vas bude sramota.

    26
    6
    Odgovori
  3. Pogledajte samo nedeljni derbi Reala i Barselone gde je bio vist gol za Barselonu gde sudija nije hteo ni da gleda var i jel je bila bura nije. Ovako nesto moze samo u Srbiji.

    7
    12
    Odgovori
    • Demokratije nije bilo dok je Djilas bio na vlasti pumpao Partizan novcem i krali utakmice pa CZ nije videla Prvaka i kup Srbije 10 godina smradovi.

      8
      17
      Odgovori
  4. E jadniče Miroslave Sever, da mi je samo znati čija li si ti podguzna muva zajedno sa svima ostalima iz tzv. Sudijske organizacije i FSS-e. Zapamti, svaki realan poznavalac fudbalske igre može da vam oprosti (neznanje), a da li vi možete sebi oprostiti (isto to)?

    33
    11
    Odgovori
    • Miroslav Sever ko je taj da sudi u Srbiji nije Srbin a u Srbiji samo i sude oni sto nemaju srpsko prezime zato nam i jeste ovako mislimnarodu on ce bogati da sudi zeni olosu sudi jebo te ko te doveo

      16
      5
      Odgovori
    • Ponasanje nedopustivo a dopustivo sudijama da unistavaju jednu legendu od kluba kakav je Partizan treba da vas bude sramota.

      8
      2
      Odgovori
  5. Svi ste vi igani i teski urtoni ko vas sastavi ali nicija nije sijala do.zore pa nece ni vasa. Disciplinska komisija za sudije nepostoji prosli derbi sta je urton iz Kragujevca rekao Zahidu i nikom nista siledjije abijem vas sve od reda sada cist faul desna ruka gura Markovica svi se prave slepi Antic u padu kliza se na zadnjici sa podignutom nogom a bukari udara u njegovo stopalo toliko sramna kradja i otimacina

    28
    20
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter