3
Domaći fudbal
Pavle Ilić

Glavni sudija: Ilić Pavle 1. pomoćni sudija: Simović Miloš 2. pomoćni sudija: Đorović Nikola Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIŠTA OD TREĆE ZAREDOM: Pavle Ilić neće suditi večiti derbi u Kupu!

Objavljeno: 21.04.24 u 12:50

U izboru su četiri srpska arbitra

Crvena zvezda savladala je Partizan u 173. večitom derbiju, a dan posle se i dalje intenzivno priča o odlukama sudijske trojke, zajedno sa VAR sobom.

Već u sredu, na istoj lokaciji, zakazan je okršaj u polufinalu Kupa Srbije, ali iz Humske razmišljaju o bojkotu. Crno-beli su izdali saopštenje i istakli mogućnost da se ne pojave na utakmici, dok se navodno polemiše o opciji izlaska na teren sa sastavom iz omladinskog pogona.

U Partizanu su kao glavnog krivca za poraz na “Marakani” izdvojili sudiju Pavla Ilića, koji kako saznaje Meridian sport nije u konkurenciji za predstojeći derbi u Kupu Srbije.

Takođe navode da u konkurenciji za novi susret večitih rivala, koj je zakazan za sredu od 19 časova, nalaze se četiri srpska internacionalca. 

6
19
3 Komentara
  1. Izvesti klince da igraju i tacka! Treba bojkotovati ovaj cirkus! Tole je bio mala bebica za ove namestaljke!!! Dace Bog da osvojite opet 1 bod u Evropi! Nikad vise necu navijati za zvezdu u evropi, ĉak i kad budu igrali protiv Šiptara ili bilo koga!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter