0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(POLUVREME) ODLIČAN FUDBAL NA 173. VEČITOM DERBIJU: Sve pršti na oba kraja terena, egal nakon prvog dela (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 18:53

Nerešeno nakon prvih 45 minuta

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su Partizan u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije, a nakon prvih 45 minuta fudbala u 173. večitom derbiju rezultat je 1:1

Gledamo vrlo intenzivan i zanimljiv fudbal na stadionu „Rajko Mitić„, slično kao i u prethodnom duelu ove dve ekipe. Ipak, dosta ravnoprvanija utakmica nego tada, crno-beli su dosta bolje ušli u meč od crveno-belih, da bi Zvezda u nastavku bolje zaigrala.

Partizan u ovaj derbi nije ušao u pozivitnom raspoloženju. U prošlom kolu izgubili su na Banovom brdu od Čukaričkog, a u međuvremenu došlo je do svađe između Igora Duljaja i Alberta Nađa. Kada je taj „problem“ rešen i kada je odlučeno da Nađ bude na klupi crno-belih, došlo je do novog problema, kada je upravo Nađ završio u Urgentnom centru neposredno pred meč.

Na kraju, on je ipak pristigao na vreme i od prvog minuta vodi ekipu Partizana u 173. večitom derbiju.

Partizan je bolje otvorio meč. Prvo je Baždar u prvom minutu imao sjajnu priliku, ipak, istakao se Glazer.

Međutim, momak iz Novog Pazara našao se u još jednoj velikoj prilici, a ovu je uspeo da iskoristi. Odlično je Ksander Severina prošao po desnoj strani, pronašao Baždara koji je udarcem glavom savladao Glazera u 11. minutu.

Radost crno-belih nije dugo trajala, s obzirom da je Zvezda došla do izjednačenja četiri minuta kasnije. Pogodak sa bele tačke je postigao Gelor Kanga, a jedanaestercu je prethodio faul Krunića nad Ivanićem. Sklonio je Zvezdin vezista loptu, a golman crno-belih pravi faul za najstrožu kaznu.

Uzbudljivo je bilo i u nastavku, a najbolju priliku gledamo u 29. minutu kada je Partizanov Korejac Goh pogodio stativu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter