1
Domaći fudbal
Miloš Vazura, FK Partizan

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA REŠIO SVAKU DILEMU: Legenda će menjati Duljaja na klupi Partizana u večitom derbiju protiv Zvezde!

Objavljeno: 17.04.24 u 08:56

Vazura je rekao da ne postoji druga opcija

Generalni menadžer Partizana, Miloš Vazura, izneo je jasne planove pred nadolazeći večiti derbi, potvrdivši da će Albert Nađ preuzeti ulogu vođenja crno-belih dok je Igor Duljaj suspendovan.

Dobro ste me čuli… Nađ, legenda Partizana – rekao je Vazura za Sportski žurnal, ističući odlučnost u svojoj izjavi.

Ova odluka dolazi nakon nedavnih tenzija unutar kluba, kada je Albert Nađ prvobitno odbio da preuzme vođenje tima i izrazio nezadovoljstvo svojom ulogom. Prema izvorima „Sport kluba“, Nađ je optužio Duljaja za namerno izbegavanje derbija, što je dovelo do verbalnog sukoba između njih dvojice. Međutim, Žurnalova verzija priče sugeriše da je sukob izazvan Nađevim nezadovoljstvom zbog smanjenja uloge i nedostatka učešća u pripremi treninga.

Upskor ovim nesuglasicama, Vazura je naglasio da je razgovarao s Nađem i da je on prihvatio ulogu vođenja tima u odsustvu Duljaja. Takođe je naveo da je Duljaj podržao ovu odluku od samog početka.

Složio se, otpočetka je bio za tu varijantu – rekao je Vazura, najavljujući da će danas sesti sa obojicom kako bi definitivno rešili konflikt.

Ova situacija jasno pokazuje unutarklupske izazove s kojima se Partizan suočava uoči važnog meča, ali i odlučnost uprave da prebrodi te prepreke kako bi se fokusirala na uspeh na terenu.

12
22

1 Komentara

  1. Koji je to nivo novinarstva kada se obracas ovakvom coveku i trazis neku vrstu objasnjenja vezanog za fudbal ili sport uopste !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter