0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PREDSEDNIK NAPRETKA O OSTAVCI GAĆINOVIĆA: ‘Štrašan šamar!’

Objavljeno: 18.04.24 u 21:52

Samo je potvrdio da to niko nije očekivao.

Napredak je pre nekoliko dana ostao u šoku, kada je nakon jednog naizgled bezbolnog poraza od Radnika iz Surdulice, trener Gaćinović odlučio da podnese ostavku.

Prvi čovek Napretka, Miloš Nenezić otkriva da je to za sve u klubu bio šok:

Ostali smo bez trenera, ali na sreću i na plan, mi smo se obezbedili da ne ostanemo bez trenera, još kad smo doveli Dodića, a imamo tu još trenera koji mogu da vode ekipu. Pa je Dodić vodio utakmicu u Ivanjici i pobedio Javor sa 2:0. Istovremeno smo se dogovarali sa Gaćinovićem. I dogovorili smo se bukvalno za pola sata, a on se izvinio da ne može odmah da preuzme ekipu, jer je imao obaveze u Grčkoj. Imali smo u međuvremenu utakmicu u Kupu, koju je takođe vodio Dodić i pobedili smo. Potom preuzima Gaćinović i prvu utakmicu gubi sa 4:0, Katastrofalno, ali više za njega, bar kako nam je predstavio, nego za nas. Navikli smo mi to, nažalost, ali i u tome se vidi veličina Kluba, navikli smo da trenirima opraštamo. Strašan jedan šamar, ali i navijači su istrpeli, nisu nikako reagovali i to prema Gaćinoviću, koji ne da u tom trenutku ničim nije zadužio Napredak, nego je unapred dobio isplatu, koju je tražio za određeni vremenski period – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter