1
Evroliga
KK Partizan

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet/X

TEODOSIĆ NIJE JEDINI: Evroliga posle pleja Zvezde kaznila i Partizan, evo i zbog čega!

Objavljeno: 17.04.24 u 12:52

Ni Partizan nije prošao bez sankcije

Evroliga je donela odluku o kaznama za incidente koji su se dogodili tokom 34. kola, a najteže je prošao Miloš Teodosić iz Crvene zvezde.

Teodosić je kažnjen zbog sukoba sa sudijama tokom meča protiv Efesa u Istanbulu, te će propustiti naredne dve utakmice u Evroligi i platiti kaznu od 15.000 evra. Sličnu kaznu od 2.500 evra dobio je i Džoel Bolomboj.

Pored igrača, kazna je izrečena i KK Partizan, koji će morati platiti 3.000 evra zbog paljenja baklji na meču protiv Valensije u Areni.

Nakon završetka susreta sa španskim timom, navijači Partizana su upalili pirotehniku kao deo emotivnog oproštaja od Evrolige, imajući u vidu da je unapred bilo jasno da tim neće proći u plej-in fazu nakon loših rezultata u Istanbulu.

0
0

1 Komentara

  1. Ko je taj maloumnik kojem padne na pamet da pali baklju medju 20 000 ljudi i to u zatvorenom prostoru !? Mada ni novinar nije nesto pametniji kada opisuje takav horor kao deo emotivnog oprostaja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter