1
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

(TVITOVI) DELIJE JEDNOGLASNE NA MREŽAMA: Navijači Crvene zvezde osudili glavne krivce za sramotnu igru protiv Studentskog centra!

Objavljeno: 15.04.24 u 20:22

Delije su izrazile svoje nezadovoljstvo

Košarkaši Crvene zvezde su uprkos jednog katastrofalnoj košarci koju su pružili navijačima uspeli pravim čudom da savladaju Studentski centar sa 83:81.

Od samog početka stvari nisu dobro funkcionisale za ekipu koja je bila prvoplasirana nakon regularnog dela takmičenja.

Studentski centar je diktirao tempo koristio promašene šuteve i bezidejne napade Zvezde te je čak uspeo da stigne i do +18 u jednom momentu.

Ipak, Zvezda se koliko-toliko dovela u red u četvrtoj deonici i senzacionalnim preokretom je uspela da sruši crnogorsku ekipu.

Navijačima to nije bilo dovoljno, što se najbolje vidi po reakciji publike u Areni. Identična reakcija je Delija na Tviteru, koje su bile jednoglasne sa porukom „Uprava napolje!“.

45
14

1 Komentara

  1. Kako je bilo prije Covica? Da li se neko od vas poluljudi sjeca? Vi ste pristase Nasilja protiv srbije gledajuci intelektualne kapacitete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter