1
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS ČESTITAO IGRAČIMA NA POBEDI: Da li je trener Zvezde ovim rečima samo dodatno razbesneo navijače?

Objavljeno: 15.04.24 u 20:44

Sferopulos nije previše ulazio u detalje

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom uspeli da pobede Studentski centar posle velike drame i preokreta 83:81 u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Posle meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos je izneo svoje utiske.

Ovo je plej-of utakmica. Vodimo 1:0, to je najvažnije. Nismo imali dobru utakmicu. Osim utakmice i igre, vrlo je bitan karakter koji su igrači pokazali. Karakter i srce da se vrate iz -18, iz loše utakmice i pobede. Želim da čestitam igračima. Derbi je dobar tim, ne dozvljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mngo šuteva. Promašili smo mnogo šuteva, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo loptu 11 puta prvom delu. Iz naše nervoze.

Sferopulos je istakao i da je zadovoljan trijumfom i karakterom igrača.

Mislim da je ono što smo uradili u poslednjih 15 minuta, kada smo se polako vratili u meč, pokazalo da naši igrači odbijaju da izgube i da se bore do kraja. Idemo dalje, imamo tešku utakmicu u Podgorici za nedelju dana.

Potom, usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na igru tima.

U pravu ste, to je Alarm. Nije bilo lako vratiti se posle Efesa. Za nas, sigurno je, da imamo kvalitet i da moramo da igramo još bolje. To je očigledno. Rekao sam, nismo igrali dobro i moramo da igramo bolje.

Da, ali ako se setite. Ovo je tim koji dozvoljava šut, ako pogodite, „Ubijate“ ih 30 poena, ako ne imate problem. Kada smo pogađali spolja sa Davidocem, Teodosićem, Nedovićem. Nervozni ste ako promašite, jedan, drugi, treći put.

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter