0
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE: „Uprava ne igra, igrači moraju da odrade svoj deo posla!“

Objavljeno: 15.04.24 u 21:00

Čović bi mogao da izazove dodatni gnev navijača

Nakon tesne pobede Crvene zvezde protiv Studentskog centra u četvrtfinalu ABA lige, predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, izneo je svoje viđenje meča i reakcije navijača.

Zvezda je uspela da nadoknadi zaostatak od -18 i dođe do tesne pobede od 83:81, dok su navijači u dva navrata skandirali „Uprava napolje“. Nakon ovakvih događaja, Čović se oglasio gostujući u emisiji „U obruču“.

Uprava ne igra, igrači moraju da odrade svoj deo posla. Očekivao sam, posle razgovora koje smo imali, da će ući u meč sa Studentskim centrom sa drugačijim pristupom. Ovakav način ne može da funkcioniše. Bog nas je pomazio što smo pobedili na ovaj način, iako je nivo igre bio na većem nivou u četvrtoj četvrtini. Kao predsednik, preuzimam odgovornost za sve, kako kada je dobro, tako i kada je loše – istakao je Čović.

Studentski centar je odigrao fenomenalno, a trener ih je odlično vodio. Mislim da su mogli i do pobede. Malo iskustva, malo pristupa i pritiska. Utakmica se igrala u Areni pred možda 2.000-3.000 gledalaca – dodao je on.

Čovićeva izjava oslikava ne samo analizu meča, već i preuzimanje odgovornosti za rezultat i atmosferu u klubu, kao i spremnost da se ukažu na nedostatke i rad na njihovom rešavanju.

6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter