0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ PROKOMENTARISAO TRANSPARENT U ARENI: Trener Partizana imao šta da poruči Grobarima! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 12:50

‘Stvarno sam oduševljen i mnogo nam znači podrška navijača, posebno kada igramo u gostima.’

Fudbaleri Partizana gostuju Čukaričkog na Banovom brdu sutra od 19:15 u okviru poslednjeg kola regularnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj govorio je na konferecniji za medije o duelu sa ‘Brđanima‘, gde se dotakao i transparenta Grobara u Areni.

Naime, na sinoćnoj utakmici u Evroligi između Partizana Valensije, navijači su razvili tasnparent gde je pislao „14.4. Svi na Brdo“, čime su pozvali ostale pristalice crno-belih da dođu na stadion i podrže svoj tim. Duljaj je pozdravio to i poručio da im mnogo znači podrška sa tribina.

-To mi je mlađi sin poslao. Stvarno sam oduševljen i mnogo nam znači podrška navijača, posebno kada igramo u gostima. Oni nam daju dodatnu energiju. Verujem da će tako biti i u nedelju, ovom prilikom ih zovem da popune stadion, da se čuju samo oni i budu naš 12. igrač – istakao je Duljaj.

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter