0
Domaći fudbal
Duljaj

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ NAJAVIO PROMENE U TIMU PRED ČUKARIČKI: Trener Partizana otkrio stanje Saldanje! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 12:07

‘Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu.’

Fudbaleri Partizana gostuju Čukaričkog na Banovom brdu sutra od 19:15 u okviru poslednjeg kola regularnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj je pred ovaj susret naveo su ‘Brđani’ veoma nezgodan protivnik i da nema lepa iskustva sa njima.

– Mi gledamo kao i na svaku prethodnu utakmicu, meč koji donosi iili odnosi bodove. Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda – rekao je i dodao:

– Oni su u poslednjih koliko godina rasli, to su pokazali i u duelima sa Parizanom i Zvezdom, radi se o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal. Svima mogu predstavljati problem. Neće biti lako ostvariti cilj i osvojiti tri boda – jasan je strateg crno-belih.

Potom se dotakao igračkog kadra i otkrio stanje Mateusa Saldanje.

-Svi su u trenažnom procesu, trenirao je Saldanja poslednja dva treninga sa ekipom, razmisliću šta je najbolje posle večerašnjeg treninga i da li će biti u rotaciji. Ne smemo da zaboravimo da imamo igrače sa dva, tri kartona jer nas posle ove utakmice očekuju neke važne – rekao je Duljaj i najavio da će biti promena u timu:

– Biće par promena, ne mnogo zato što nije baš prijatno ako menjate dosta – kazao je Igor.

Govorio je i o Nathu.

– Svaki igrač ima svoju ulogu u Partizanu, tako i Natho, čak i protiv Voždovca ste videli, posebno kada je u pitanju njegov poslednji pas (za Baždara). Imamo igrače sa klupe koji mogu da uđu i da promene ritam. Natho ima 36 godina i on i dalje daje svoj maksimum, stižu godine pre ili kasnije, ali je i dalje važan šraf – istakao je srpski stručnjak.

Protivnik je izuzetno opasan nakon prekida.

– Nije on samo tu, on isu izuzetno opasni posle prekida, imaju odlične izvođače, skakače, na to moramo obratiti pažnju. Nadam se da će teren biti u dobrom stanju i verujem da ukoliko tako bude navijači će otići zadovoljni sa stadiona – poručio je.

Partizan će još jednom ove sezone odigrati večiti derbi u plej-ofu, ali Duljaja trenutno to ne zanima.

– Mi imamo pritisak, ko god je u Partizanu radi i igra pod pritiskom, ali ta utakmica je toliko daleko, da u ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Fokus je sutrašnja, niti me interesuje žreb niti sledeće kolo – zaključio je Igor Duljaj.

BONUS SADRŽAJ:

AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE REKLA SVOJE: Evo kako posluju Zvezda i Partizan!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter