0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazić (FOTO: Starsport)

LAZIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU NAVIJAČIMA: Evo šta je kapiten Zvezde poručio!

Objavljeno: 13.04.24 u 13:50

‘Želimo da pokažemo da je utakmica sa Efesom samo bio jedan loš dan.’

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su plej-of AdmiralBet ABA liga kao vodeći tim i imaće prednost domaćeg terena. Kapiten tima sa Malog Kalemegdana, Branko Lazić je govorio na konferenciji za medije pred početak drugog dela regionalnog takmičenja, a osvrnuo se na ubedljiv poraz od Efesu Evroligi.

-Mi smo prvobitni cilj ostvarili i obezbedili prednost domaćeg terena, a sledeći mini cilj je polufinale. Idemo od faze do faze.  Pozivam navijače da nas podrže tokom čitave serije, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo i da se iskupimo za prethodni meč, koji nije bio na nivou Crvene zvezde i želimo da pokažemo da je utakmica sa Efesom samo bio jedan loš dan i da im se zahvalimo na celoj sezoni tako što ćemo vratiti pehar u naše vitrine – rekao je i dodao:

-Poraz je bio težak i nije bio očekivan. Sigurno da ćemo od ponedeljka pokazati reakciju. Što se tiče zahvalnosti Bolomboju, svakako da sam mu se zahvalio, što mislim da je normalno. Mislim da bi tako svako reagovao – naveo je najbolji defanzivac ABA lige.

Domaći teren se u prošlosti pokazao kao presudan faktor.

Znamo koliko je prvo mesto važno, zato smo se i borili za prednost domaćeg terena. Nadam se da ćemo iskoristi – istakao je kapiten Zvezde.

Dotakao se i priznanja za najboljeg defanzivca u regionalnom takmičenju.

-Hvala celoj ekipi, jer košarka je timski sport, a ne indivudalno. Za ovaj trofej je zaslužan ceo tim – zaključio je Lazić.

BONUS SADRŽAJ:

REGION OSUDIO POSTUPAK GROBARA: Ovaj potez navijača Partizana privukao veliku pažnju!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter