0
Evroliga
KK Partizan

from left Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Tristan Vukcevic, #1 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE OPRAŠTA OD EVROLIGE: Utakmica za čast i ponos Grobara!

Objavljeno: 12.04.24 u 09:12

Partizan igra poslednji meč u Evroligi ove sezone

Večeras, od 20:30 časova, košarkaši Partizana suočavaju se sa Valensijom u Beogradskoj areni, u poslednjem meču koji će odigrati u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Nakon katastrofalnog poraza Crvene zvezde od Anadolu Efesa u Istanbulu (100:55), turski klub je osigurao poslednje mesto u plej-inu, što znači da će ekipa Željka Obradovića igrati svoj meč bez rezultatskog značaja, jer su sve nade o doigravanju potopljene na Bosforu.

Završetak takmičenja za crno-bele posle ligaškog dela elitnog takmičenja nije bio onakav kakav su planirali na početku sezone, a sigurno je da ni klub ni navijači ne mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Ova sezona bila je oscilatorna za Partizan, sa mnogo padova i malo uspona. Iako su imali priliku za više pobeda, nedostajala im je konzistentnost u ključnim trenucima. Ipak, ova sezona će ostati upamćena po dramatičnim završnicama koje crno-beli nisu uspeli da prelome.

Sada je ekipa Željka Obradovića kolo pre kraja ligaškog dela upisala 15 pobeda i 18 poraza, ostajući prva ispod crte za plej-in.

Nakon Valensije, Partizan se okreće obavezama u ABA ligi, gde brani svoj trofej, koji im je bio ulaznica za elitna takmičenja ove sezone. Takođe, čeka ih i zvaničan rasplet oko najavljenog produženja ugovora sa Obradovićem, kao i detaljna analiza sezone kako bi se postavili temelji za budućnost.

Iako rezultatski ne donosi ništa novo, večerašnji meč će biti prilika za Partizan da se dostojanstveno oprosti od svojih navijača, koji su ih podržavali tokom cele sezone, i da im se zahvali na neizmernoj podršci.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter