1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JOVANOVIĆ JE GOLMAN REPREZENTATIVNOG KARAKTERA: Čuvar mreže Partizana ima sjajnu sezonu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.24 u 18:05

Nišlija čitavu sezonu održava crno-bele u životu.

Fudbaleri Partizana plasirali su se polufinale Kupa Srbije nakon što su bili bolji od Voždovca nakon boljeg izvođenja penala (4:3). Nakon regularnog dela bilo je 1:1, pa su izabranici Igora Duljaja drugi put za redom u najmosovnijem takmičenju u državi morali na teži način da se izbore za narednu rundu.

Defintivno junak Partizana bio je golman Aleksandar Jovanović koji se svojim bravurama istakao. Naime, on je spaio crno-bele u regularnom delu kada je odbranio penal Flemingu u 70. minutu, a zatim i u penal seriji. Zahvljajujući Jovanoviću i odličnoj intervenciji posle šuta Prigića, tim iz Humske je otišao među četiri najbolje ekipe.

Osim ove utakmice, Jovanović čitave sezone svojim odličnim izdanjem i zalaganjem održava Partizan u životu i definitivno zaslužuje poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija u nacionalni tim Srbije.

10
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter