0
Fudbal

FOTO: Inter

LEGENDARNI TRENER OPLEO PO INTERU: ‘Varanjem dolaze do titule!’

Objavljeno: 10.04.24 u 18:50

Trend u Italiji postaje želja da do cilja dođete snalažljivošću

Još sedam kola do kraja Serije A, a sve je izvesnije da će jubilarni 20. Skudeto pripasti Interu. Neroazuri imaju 16 bodova više u odnosu na drugo plasirani Milan i samo je pitanje vremena kada će ekipa Simonea Inzagija preuzeti od Napolija šampionaski pehar i ponovo biti vladar Italije.

Ipak, nisu svi saglasni sa tim da će Inter na pravi način postati šampion. Naime, legendarni trener Milana, Arigo Saki istakao je da će Neroazuri varanjem doći do titule.

-Trend u Italiji postaje želja da do cilja dođete snalažljivošću. To nije u redu. Moramo da se izbavimo iz ove situacije ili ćemu večno ostati u stanju krize. Pobeđivanje stvaranjem dugoa je varanje. Da li Inter vara? Da – jasan je on.

Inter igra odličnom nivou ove sezone, međutim, postoje i problemi. Naime, prvi čovek kluba Stiven Žang mora da plati američkom investicionom fondu “Oaktree” preko 350.000.000 evra do 20. maja, ili rizikuje da izgubi kontrolu nad klubom. Vode se pregovori oko toga da se rok produži za godinu ili dve.

Ipak, Saki pored kritika ima i pohvale na račun trenera Intera, Simonea Inzagija.

-Mnogo je napredovao i na pravom je putu. Žao mi je samo zbog meča sa Atletiko Madridom, kada su ispali u Ligi šampiona. Španski timovi moraju da se napadnu, a u jednom trenutku su igrali sa šest defanzivaca i tako se predali protivniku – zaključio je Arigo Saki.

BONUS SADRŽAJ:

DULJAJ ZADOVOLJAN: Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, pribojavao sam se penala!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter