1
Domaći fudbal
Igor Duljaj

head coach Igor Duljaj reacts during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ ZADOVOLJAN: Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, pribojavao sam se penala!

Objavljeno: 10.04.24 u 17:30

„Ono što se pamti je da prolazimo u naredno kolo“

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, tako što su savladali Voždovac nakon boljeg izvođenja penala. Nakon 90 minuta igre rezultat je glasio 1:1, a crno-beli su na krilima golmana Aleksandra Jovanovića bili bolji u šutevima sa 11 metara (4:3).

Posle utakmice, trener crno-belih Igor Duljaj dao je izjavu za TV Arena sport.

Čestitke za sve aktere utakmice i one koji su igrali i one koji su došli po ovom teškom vremenu da gledaju. Odigrali smo kvalitetno, posebno u prvom poluvremenu, gde smo kontrolisali loptu, imali neke šanse, u drugom smo nastavili u istom ritmu, ali smo se opustili i stigla nas je kazna. Pribojavao sam se penala, jer kroz karijeru igračku nisam imao puno sreće kod penala. U svakom slučaju ono što se pamti je da prolazimo u naredno kolo. Želim da mladi kolega nastavi ovako, da kroz plej-of obezbedi svoju poziciju i da se vidimo i sledeće sezone. 

0
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter