0
Fudbal

FOTO: UEFA Champions League

LEGENDARNI HOLANĐANIN: ‘Haland je sasvim beskoristan!’

Objavljeno: 10.04.24 u 22:10

‘Smatram ga vrlo prosečnim igračem na lopti.’

Fudbaleri Real Madrida Mančester sitija remizirali su sinoć rezultatom 3:3 u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona. Ono što je svima palo za oko jeste nevidljivi Erling Haland. Štoper ‘kraljevskog kluba’ Antonio Ridiger bio je zadužen za Norvežanina i postarao se da bude neprimetan na terenu.

Naime. Haland je sinoć imao svega 20 dodira sa loptom, uz jedan šut, a nije uspeo da napravi niti jedan dribling. Ridiger je bio na visni zadatka, kao i u prethodna dva okršaja prošle sezone u najelitnijem evropskom takmičenju. Legendarni Holanđanin Rafael Van Der Vart rekao je za Halanda da je beskoristan.

-Erling Haland je bio jako loš. Ako ne postigne gol, sasvim je beskoristan. Smatram ga vrlo prosečnim igračem na lopti. Znam da je Haland svetska klasa kada je realizacija u pitanju, ali sigurno možemo očekivati od njega malo više od onoga što je pokazao protiv Reala. Saigrači su ga preskakali, bio je najgori igrač na terenu – naveo je Van Der Vart za Ziggo Sport.

BONUS SADRŽAJ:

ČEFERIN BRUTALNO ISKREN: Slovenac ozbiljno zapretio Hrvatima!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter