0
Evroliga

Tomislav Mijatović (FOTO: Starsport)

MIJATOVIĆ IZNEO OČEKIVANJA PRED ZVEZDU: Trener Efesa zna recept za pobedu!

Objavljeno: 10.04.24 u 19:15

‘Igramo izuzetno važnu utakmicu, protiv iskusne ekipe.’

Košarkaši Anadolu Efesa Crvene zvezde odmeriće snage sutra od 19:30 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige u Istanbulu. Trener turskog tima, Tomislav Mijatović je pred duel sa ‘crveno-belima’ istakao da je ovo izuzetno važna utakmica, ali da naspram sebe imaju iskusnu ekipu.

-Vraćamo se u našu voljenu Halu sportova Sinan Erdem, na poslednji meč ligaškog dela Evrolige. Igramo izuzetno važnu utakmicu, protiv iskusne ekipe, u kojoj se nalaze igrači sa domaćim i međunarodnim iskustvom – naveo je i dodao:

-Crvena zvezda je veoma dobro vođen tim, i da bismo pobedili, što je naš krajnji cilj, potrebno je da se borimo svih 40 minuta, da budemo na maksimumu energije i koncentracije u svim segmentima odbrane i napada. Moramo da damo sve od sebe na svom terenu, uz podršku naših navijača – poručio je Mijatović.

Efes se nalazi na 10. mestu i samo ih pobeda vodi u plej-in, dok je Zvezda na 16. poziciji. Ukoliko tim sa Malog Kalemegdana dobije ovaj susret, a to isto uradi i Partizan protiv Valesnije u petak, onda će ‘crno-beli’ otići u narednu fazu takmičenja.

BONUS SADRŽAJ:

ŠOK: Andrea Trinkijeri dao veće šanse Efesu za plasman u plej-of Evrolige!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter