0
Evroliga
KK Valensija - KK Asvel

FOTO: Twitter/@valenciabasket

VELIKA ŠANSA ZA VEČITE: Valensija ostaje bez prvog pleja, Zvezda i Partizan jure njegov potpis!

Objavljeno: 09.04.24 u 15:42

Zvezda i Partizan će imati veliku konkurenciju

Valensija se suočava sa izazovima, posebno nakon gubitka borbe za plej-in u Evroligi. Postavlja se pitanje hoće li klub ostati u elitnom takmičenju, ali sada postoji i mogućnost gubitka nekih ključnih igrača, uključujući i potencijalni odlazak glavne zvezde ekipe, Krisa Džonsa.

Džons je potpisao ugovor sa Valensijom do 2026. godine, ali u slučaju ispadanja iz Evrolige, ima pravo da raskine ugovor. Ova situacija otvara mogućnost za njegov odlazak iz kluba, što bi moglo da ga učini jednim od najtraženijih igrača letnjeg prelaznog roka u Evroligi.

Već se spekuliše o interesovanju nekoliko klubova za usluge Džonsa, a među prvima se ističe Virtus iz Bolonje, ali tu su i Crvena zvezda i Partizan.

Džons je ove sezone bio ključni igrač Valensije, prosečno beležeći 12.9 poena, 2.2 skoka, 4.2 asistencije i 1.2 ukradene lopte po utakmici. Ako napusti Valensiju, to bi predstavljalo značajan gubitak za klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter