0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan

FOTO: Starsport

PARTIZAN MOŽE DA POREMETI PLANOVE: Izašao raspored mečeva plej-ofa ABA lige, ali sve zavisi od crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 09.04.24 u 10:12

Partizan čeka težak raspored do kraja

ABA liga objavila je raspored plej-ofa za prvu rundu takmičenja, obaveštavajući ljubitelje košarke o datumima i terminima ključnih mečeva.

Subotnje veče, 13. aprila, obeležiće duel Budućnosti i Zadra u Podgorici, dok će Crvena zvezda dočekati Studentski centar u ponedeljak, 15. aprila, od 19 časova. Istog dana, Mega će se suočiti sa Cedevita Olimpijom od 21 čas.

Ukoliko Partizan uspe da izbori plej-in Evrolige, prvi meč protiv Igokee odigraće u nedelju, 14. aprila, od 21 čas. U suprotnom, duel će biti pomeren za sredu, 17. april, sa početkom u 18:30 časova.

Druga runda plej-ofa počinje u petak, 19. aprila, kada će Zadar ugostiti Budućnost, dok će Igokea dočekati Partizan u nedelju, 21. aprila, od 18 časova. Takođe, Mega će se sastati sa Cedevita Olimpijom istog dana od 20 časova, dok će Studentski centar biti domaćin Crvenoj zvezdi u ponedeljak, 22. aprila, od 18:30 časova.

Eventualne treće utakmice biće odigrane od 26. do 28. aprila, nakon što satnica bude precizirana.

Raspored prve runde plej-ofa ABA lige obećava uzbuđenja i napetu borbu za prolazak u narednu fazu takmičenja. Navijači se već s nestrpljenjem pripremaju za ove ključne utakmice.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter