0
Evroliga
Dejan Milojević

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆU U ČAST: Partizan i Valensija igraju meč u specijalnim dresovima!

Objavljeno: 09.04.24 u 11:48

Milojevićev odlazak je pogodio ceo košarkaški svet

Legende košarkaških klubova Partizana i Valensije ponovo će se susresti na parketu, ovoga puta u Beogradskoj areni. Nakon prvog duela u Španiji, koji je odigran uoči utakmice 15. kola Evrolige, crno-beli će biti domaćini legendama Valensije u petak, 12. aprila u čast Dejana Milojevića.

Utakmica će početi od 17 časova, dok će ulazi biti otvoreni od 16:30. Važiće iste ulaznice koje se koriste za utakmicu prvih timova Partizana i Valensije, zakazanu za isti dan u 20:30.

Nakon završetka duela veterana, gledaoci će morati napustiti dvoranu iz bezbednosnih razloga kako bi se obavio dodatan pregled pre otvaranja ulaza za evroligašku utakmicu.

U dresu Partizana na parketu Arene pojaviće se legende poput Toze Zorkića, Vladimira Petrovića, Aleksandra Rašića, Milenka Tepića, Novice Veličkovića, Uroša Tripkovića, Predraga Šuputa, Saše Pavlovića, Luke Bogdanovića, Vladimira Micova, Koste Perovića, Branka Sinđelića, Dejana Borovnjaka i RatkaVarde, dok će ih sa klupe predvoditi Miško Marić.

U čast Dejana Milojevića koji je igrao i za Partizan i za Valensiju, veterani crno-belih će utakmicu igrati u replikama dresova iz sezone 2004/2005 kada je Milojević postavio svoj čuveni rekord od 35 poena, 14 skokova i 3 asistencije uz indeks korisnosti 55 protiv Olimpijakosa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter