0
Evroliga
Aleksa Avramović

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ BRUTALNO ISKREN: Srpski plej govorio o meču Crvena zvezda – Efes, koji govori odlučuje o sudbini Partizana!

Objavljeno: 09.04.24 u 10:33

Avramović je otvoreno govorio o završnici ligaškog dela Evrolige

Košarkaši Partizana su pred poslednje kolo Evrolige ozbiljno fokusirani na plasman u plej-in, koji će im obezbediti pobeda nad Valensijom i podrška Crvene zvezde u duelu protiv Anadolu Efesa.

Aleksa Avramović ističe važnost disciplinovanog pristupa i koncentracije, kao i nadu u povoljan ishod meča Crvene zvezde.

Napravili smo dobru uvertiru protiv Zadra, ali sada je ključan duel sa Valensijom. Nadamo se da ćemo odigrati na visokom nivou i da će crveno-beli pobediti – rekao je Avramović za Sport Klub.

Partizan je poslednji meč u ABA ligi završio ubedljivom pobedom od 113:74, što je dodatno ojačalo njihovu poziciju pred duel sa Špancima.

Sa danom odmora pre meča protiv Valensije, Partizan će znati da li ima šanse za nastavak takmičenja u Evroligi, jer će se meč Efesa i Crvene zvezde odigrati dan ranije. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih ključnih utakmica.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter