0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

TAJSON JASAN: ‘Pol je mnogo napredovao, nije isti čovek sa kojim ću se boriti u julu!’

Objavljeno: 08.04.24 u 13:50

‘Ne mislim da je Džejk Pol brži od mene.’

Bokserska legenda Majk Tajson ili kako ga mnogi nazivaju ‘Čelični Majk’ važi za jednog od najboljih boraca u ovom sportu. Nekada je bio strah i trepet i godinama bio nezaustavljiv, ali takođe imao je i temperamentnu narav koja ga je udaljila iz ringa na tri godine. Takođe, bio je poznat po svom zastrušujućem i divljačkom stilu.

Tajson se sprema za povratak u ring, a imaće okršaj sa poznatim jutjuberom Džejkom Polom Arlingtonu za nešto više od tri ipo meseca. Bivši svetski prvak je istakao da trenira svakog dana naporno kako bi se pripremio za ovaj meč.

-Ne mislim da je Džejk Pol brži od mene. Treniram svakog dana i ozbiljno shvatam ovaj duel. Ustajem rano, trčim, u 13.00 idem u teretanu, a onda radim treninge snage i izdržljivosti. Pol je mnogo napredovao iz dana kada je bio samo jutjuber. Sećam se kada sam ga gledao kao 16-godišnjaka kako pleše na blesav način na jutjubu. To nije čovek sa kojim ću se boriti u julu. Pokušaće da me povredi, ali na to sam naviknut. Međutim, vara se da će mu biti lako – naveo je Amerikanac.

Poručio je da ovo nije egzebicija već ozbiljan meč.

-To nimalo nije tačno. Ako se to zove egzibicija, onda to nije tačno. Ako pogledate definiciju tog pojma, videćete da to nema veze sa onim to ćemo mi raditi. To će biti borba – zaključio je Tajson.

BONUS SADRŽAJ:

JUVENTUS PRED VELIKIM ISKUŠENJEM: Za Vlahovića zainteresovana dva evropska velikana!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter