0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: Twitter/JuventusFC)

JUVENTUS PRED VELIKIM ISKUŠENJEM: Za Vlahovića zainteresovana dva evropska velikana!

Objavljeno: 08.04.24 u 13:20

Saga oko produžetka ugovora još uvek traje.

Nakon bezbroj kritika koje je trpeo fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović na red su došle one druge. Imao je Duca težak period u Seriji A, gde imao period od skoro dva meseca bez postignutog gola, čak je bio i u lošim odnosima sa Maksom Alegrija, a pričalo se i o odlasku iz ‘Stare dame’.

Ćutao je Vlahović, a onda progovrio. Na koji način? Počeo je da trese mreže ponovo i učinio da Juventus bez njega ne može da funkcioniše. Postao je glavna i udarna igla ‘Bjankonera’, a italijanski mediji su počeli da pišu hvalospeve tekstove na račun reprezentativca Srbije.

Krenulo je da se priča i o novo ugovoru pošto mu aktelni ističe 2026. godine. Juventus je ponudio Vlahoviću produžetak saradnje do 2028. godine i platu od 8 miliona evra godišnje. Međutim, Duca je to odbio, jer želi da inkasira 10 miliona. Kako prenose italijanski mediji, agent srpskog reprezentativca bi trebalo ovih dana da obavi razgovor sa čelnicima ‘Stare dame’.

Međutim, ono što može da pokvari posao Juventusu jeste zainteresovanost Real Madrida Barselone za Vlahovića prenosi španski ‘El Nacional.’ ‘Blaguarana’ nije zadovoljna Robertom Levandovskim koji ove sezone pruža daleko slabije partije nego prošle. Špekuliše se da bi Katalonci poslali ponudu od 50 miliona evra plus Feran Tores ili Rafinja.

Pored Vlahovića, Barselona želi Santijaga Himeneza iz Fejenorda. Aktuelni šampiona Španije je već ostvario kontakte sa orkuženjem oba igrača, pa postoji realna šansa da krene u operaciju na leto.

BONUS SADRŽAJ:

DUDIĆ SUROVO ISKREN: ‘Za šta se borimo, zaista sam očajan po tom pitanju!’ (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter