0
Fudbal

Milan Borjan (FOTO: Starsport)

VRATIO SE MILJENIK DELIJA: Milan Borjan ponovo u Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 14:01

Čuvar mreže reprezentacije Kanade ponovo u Ljutice Bogdana.

Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Milan Borjan nedavno je doživeo povredu koja ga je udaljila sa terena, a slobodno vreme provodi u Beogradu. On je iskoristio da poseti svoj voljeni klub i pozdravi i obavi fotkanje sa starim dugarima.

Podsetimo, Borjan je dolaskom Baraka Bahara napustio Zvezdu, pošto Izraelac nije računao na njega. Još uvek nije poznato da li će se vratiti u Ljutice Bogdana što bi Delije verovatno najviše želele. Olakšavajuća okolnost je to što je sada na klupi ‘crveno-belih’ Vladana Milojević sa kojim reprezentativac Kanade ima fenomenalan odnos i proživeo najbolje dane karijere.

Borjan je obeležio jedan veoma uspešan period tima iz Ljutice Bogdana. Bio je predvodnik jedne sjajne generacije koja je bila redovni učesnik evropskih takmičenja. Takođe, osvojio tri uzastopne duple krune, kao i šest naslova šampiona Srbije. Za Zvezdu je zabeležio 275 mečeva i postigao jedan pogodak.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zvezda TV (@zvezda_tv_)

BONUS SADRŽAJ:

TAJSON JASAN: ‘Pol je mnogo napredovao, nije isti čovek sa kojim ću se boriti u julu!’

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter