0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK IMT v Napredak Krusevac at stadium FK Vozdovac on April 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PODELA BODOVA NA KROVU: VAR morao da reaguje kod oba gola, Napredak zadovoljniji ide kući (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 18:38

Zanimljiv meč gledali smo na krovu TC Stadion

Fudbaleri IMT-a i Napretka podelili su bodove na krovu TC Stadion u utakmici 29. kola Superlige Srbije – 1:1 (0:1).

Bio je ovo jedan od neobičnijih mečeva ove sezone, pošto su postignuta dva gola, a mreža se nijednom nije zatresla. Oba puta je bilo na ivici da li je lopta prešla gol-liniju, pa je VAR morao da reaguje. 

Prvi gol viđen je u 31. minutu, kada je Nebojša Bastajić uspeo nekako da ubaci loptu u gol i dovede goste u prednost. Prvobitno pogodak nije bio priznat, ali je nakon gledanja VAR-a gol priznat jer je lopta za par milimetara prešla gol liniju. 

 

Domaći su do zasluženog izjednačenja stigli u 60. minutu, a precizan je bio Miloš Luković, što je njegov 13. pogodak u ovogodišnjem izdanju Superlige Srbije. Kao i kod pogotka Napretka, gol prvobitno nije bio priznat jer i ova situacija bila „sumnjiva“, ali se jasno videlo da je lopta prešla gol liniju i pogodak je priznat. 

Napredak je i pre ove utakmice obezbedio učešće u plej-ofu, pa su tako ostali na osmoj poziciji sa 39. osvojenih bodova. U poslednjem kolu regularnog dela dočekuju Radnik. 

IMT je sada na 29. osvojenih bodova, isto koliko ima i Javor i njih očekuje borba u plej-autu u borbi za opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter