0
Košarka
Luka Božić

Luka Bozic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD PARTIZANA: Luka Božić na pragu transfera karijere, igraće Evroligu! (FOTO)

Objavljeno: 08.04.24 u 16:35

MVP se seli u Španiju

MVP i jedan od najboljih igrača ABA lige, Luka Božić, postaće naredne sezone novi igrač Valensije, prenose španski mediji. 

Kako piše španski portal „Encestando“, dogovor je već postignut, te da je sigurno da će upravo Luka Božić biti prvo pojačanje Valensije u sledećoj sezoni. Osim njega, takođe bi trebalo da u Valensiju stigne i centar Gran Kanarije Itah Hap.

 

Za Božića bi prelazak u Valensiju predstavljao transfer karijere, ali s ozbirom na sve prikazano u prethodne dve godine, apsolutno ga je zaslužio.

Ovaj 27-godišnji hrvatski košarkaš je minule sezone proglašen za najkorisnijeg u ABA ligi, a ove je nastavio da pomera granice sa tripl-dablovima i izvanrednim brojkama: 21,1 poen, 8,1 skok i šest asistencija u proseku (indeks 29,4). 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter