1
Domaći fudbal

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

DUDIĆ SUROVO ISKREN: ‘Za šta se borimo, zaista sam očajan po tom pitanju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 12:55

‘Kad sam došao rekli su mi da ćemo videti kada budemo imali rezultat kako to dolazi.’

Od kako je seo na klupu Radničkog 1923 iz Kragujevca, Feđa Dudić pravi fanstatične rezultate. Tim iz srca Šumadije je na početku sezone bio u teškoj situaciji, čak su bili na poslednjem mestu na tabeli, a onda je usledio ogroman skok. Sada je u gornjem delu tabele i na poslednjih 10 utakmica zabeležio je 8 pobeda.

Međutim, ni ti dobri rezultati nisu privukli ljude na tribine. Tom činjenicom je vidno nezadovoljan Dudić koji je tim doveo na četvrto mesto na tabeli i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije. Na poslednjoj utakmici protiv Spartak Subotice gde je Radnički slavio 3:1 bilo je svega 2.000 ljubitelja fudbala.

-Ako u četvrtak ne bude više od pola stadiona puno, onda ne znam kome treba ovaj Radnički. Mi se borimo ovde, tu je 170.000 stanovnika, sa okolinom grada je to više od 300.000, a dođe 2.000 ljudi na stadion dok smo mi 4. na tabeli i igramo četvrtfinale Kupa. Pa ja ne znam kome treba ovo sve? – rekao je strateg Kragujevčana i nastavio:

-Za šta se borimo i kako da nekoga privučemo na stadion. Kad sam došao rekli su mi da ćemo videti kada budemo imali rezultat kako to dolazi. Evo, imamo osam pobeda na deset utakmica, a ne možeš skupiti 2.000 na stadionu. Zaista sam očajan po tom pitanju. Mi dajemo sve od sebe, a evo ljudima prilika da u četvrtak napune stadion – ističe razočarani Dudić.

2
0

1 Komentara

  1. Pustite bar za kup utakmice slobodan ulaz i po neku u sezoni kad je potrebna najveca podrska sa tribina, sigurno ne zivite od prodaje j. ulaznica. Jel bolje da imate pune tribine nego da zaradite neki dinar. Imate sponzore pa od njih zivite kao i svi.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter