2
Košarka

Zoran Savić (FOTO: Starsport) Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČOVIĆ UDARIO NA ZORANA SAVIĆA: „Srpske sudije će da sude, a ne da beže od njega“

Objavljeno: 08.04.24 u 22:29

On ističe da je Crvena zvezda apsolutno za srpske sudije

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović večeras je gostovao u emisiji „Indirektno“ na TV K1.

On je govorio o raznim temama, spomenuo je odnos između večitih rivala, otkrio koliki je budžet kluba, a rekao je i da se zalaže da naša dva najveća kluba Crvena zvezda i Partizan igraju Evroligi. Govorio je i o navijačima dva naša najveća kluba.

Čović je takođe istakao da je Crvena zvezda apsolutno za domaće sudije, dok je nedvosmisleno prozvao ljude iz Partizana, tačnije Zorana Savića, da njih izlažu pritiscima i da im prete.

Domaće sudije će u Srbiji suditi utakmice, a ne bežati od Savića i drugih koji im neprekidno prete. Od Savića iz Partizana – odgovorio je na pitanje gledaoca vezano za tu temu, a onda je govorio konkretno o Kupu: 

– Domaće sudije su sudile Kup i sudiće i dalje, pa ma koliko ko pretio. Neozbiljno je da u zemlji košarke, kako Srbiju deklarišemo, neko donese spisak sa sudijama na kojima su od devetorice sudija trojica iz inostranstva, a ostali su iz Srbije. Verovatno su bili Boltauzeri, Javori, Puklovi i ostali. 

17
10

2 Komentara

  1. Normalno je da takmicenja kao sto su kup i prvenstvo tj liga Srbije u kosarci sude srpske sudije ali isto tako nije normalno da utakmice u aba ligi kao i u evro ligi gde su ucesnici srpski timovi sude srpske sudije zbog klasicnog sukoba interesa i korupcije. Ne treba ovo posebno objasnjavati nego bi propisima to izricito trebalo regulisati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter