2
Evroliga

FOTO: Starsport

BALŠA KOPRIVICA JASAN: ‘Da li će Zvezda da pobedi ili ne, nama je to nebitno!’

Objavljeno: 08.04.24 u 22:42

Zadnje kolo Evrolige biće veoma dinamično.

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Zadra u okviru poslednjeg kola regularnog dela ABA lige – 113:74.

Odličnu partiju pružili su crno-beli pred veoma važan meč u Evroligi protiv Valensije. Nakon meča centar Partizana – Balša Koprivica rekao je da neće razmišljati o Zvezdinom gostovanju Efesu:

 

– Zavisimo od drugih, ali ulazimo u taj meč kao i svaki drugi. Da li će Zvezda da pobedi ili ne nama je to nebitno. Igramo za sebe i gledamo naš put i naš cilj – rekao je Balša i potom dodao:

– Ostaje žal za propuštenih prilikama, odnosno tesnim porazima koji su Partizan udaljili od plej-ina Evrolige, ali i prvog mesta u ABA ligi pred početak plej-ofa. Imali smo neke poraze na startu sezone, kada je utakmica u većem delu bila u našu korist, ali smo na kraju ispustili trijumf. Idemo dalje i spremamo se za plej-of ABA lige – zaključio je Koprivica.

12
11

2 Komentara

  1. Kako bi voleo da Zvezda pobedi u Istambulu a da dan posle, kada misle da je stvar resena…partizan izbubi u Areni od Valensije…
    Kako bi to bilo dobro, onako da se malo poraduju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter