0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league

PARTIZAN RAZBIO ZADAR PRED VALENSIJU: Crno-beli postigli 113 poena za kraj regularnog dela ABA lige!

Objavljeno: 08.04.24 u 20:46

Ubedljiv trijumf crno-belih

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Zadra u okviru poslednjeg kola regularnog dela ABA lige – 113:74

Oba tima su u meč ušli bez rezulatskog značaja, s obzirom da je Partizan siguran na drugoj poziciji, dok su Zadrani obezbedili šesto mesto u regionalnom takmičenju. 

Gledali smo egal košarku većim delom prve četvrtine, da bi crno-beli serijom 10:0 završili prvi period i otišli na prvu pauzu sa prednošću od devet poena – 20:11.

 

Bolje su zaigrali gosti na strartu drugog perioda, ali je Partizan imao spreman odgovor i odbio naleta Zadra. U nastavku su crno-beli samo povećavali svoju prednost, a ona je nakon prvih 20 minuta igre lepih plus 14.

 

Partizan je nastavio sa ozbiljnom igrom i u nastavku, pa je prednost crno-belih samo rasla. Nakon trećeg kvartala tim Željka Obradovića je imao velikih +20 i poslednjem periodu mirno priveo utakmicu kraju.

Partizan narednu utakmicu igra protiv u petak protiv Valensije u Evroligi, nakon čega počinje plej-of ABA lige, a tu će se crno-beli sastati sa Igokeom. 

Kada je u pitanju Zadar, oni će se u plej-ofu ABA lige susresti za ekipom Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter