0
Evropske lige

FOTO: Bayern Munich/X

SENZACIJA U BUNDESLIGI: Bajern vodio 2:0, pa izgubio od potpunog autsajdera, Leverkuzen spreman za proslavu titule! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 17:43

Trka za titulu u Nemačkoj je gotova

Fudbaleri Bajerna iz Minhena poraženi su od Hajdenhajma rezultatom 3:2 u okviru 28. kola Bundeslige, te su tako i definitivno ostali bez trofeja u pomenutom takmičenju.

Gosti iz Minhena su odlično otvorili meč, pa su golovima Kejna u 38. i Gnabrija u 45. minutu susreta imali prednost posle prvog dela igre. Ipak, hajdenhajm, kome je ovo debitanstka sezona u najvišem rangu nemačkog fudbala se nije predavao.

Posle samo pet minuta igre u nastavku Sesa je smanjio prednost aktuelnog šampiona, da bi Kleidinst minut kasnije poravnao rezultat i najavio dramu. Kleidinst novim pogotkom u 79. minutu zapečatio sudbinu Bajerna. 

 

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena uvećali su svoju prednost na prvom mestu na ogromnih 16 bodova šest kola pred kraj nemačkog šampionata.

Na gostovanju u Berlinu „apotekari“ su slavili golom Florijana Virca (0:1) iz penala u osmom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Time su izjednačili rekord Bundeslige sa 28 utakmica u nizu bez poraza u jednoj bundesligaškoj sezoni. Pre toga je isto uspelo jedino Bajernu i Borusiji iz Dortmunda.

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter