0
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

FOTO: Starsport

ZVEZDA PROTIV BRAĆE U ARENI, PARTIZAN NA VAŽNOM ISPITU U BERLINU: ‘Crno-belima’ veoma bitna pobeda!

Objavljeno: 04.04.24 u 08:15

Da li Partizan može do pobede?

Pred izabranike Željka Obradovića je veoma bitan ispit pošto u okviru 33. kola Evrolige idu na megdan Albi Berlin od 20:30. Ovaj meč je od velike važnosti za ‘crno-bele‘ jer bi eventualnim porazom izgubili svaku šansu za plasman u plej-in.

Partizan se nalazi na 13. mestu sa 28 boda, a isto toliko imaju Olimpija Milano i Žalgiris, dok Anadolu Efes koji se nalazi poziciji broj 10 koja vodi u narednu fazu ima dva boda više . ‘Manekeni‘ igraju protiv Virtus Bolonje koja je u lošoj seriji i potrebna joj je pobeda takođe, dok ekipa iz Kaunasa mora da bije bitke za trećeplasiranim Monakom.

Realno pred ‘crno-belima’ je najlakši zadatak i ovo im je idealna šansa da uhvate voz za plej-in, ali mnogo zavisi od poslednjeg kola. Tada će Partizan igrati protiv Valesnije u Beogradskoj areni, ali će njihova sudbina zavisiti i od Crvene zvezde koja će odmeriti snage protiv Efesa u Istanbulu.

Tim sa Malog Kalemegdana se oprostio naredne faze Evrolige, pa će duel sa Olimpijakosom odigrati za čast i kao poslednju utakmicu pred svojim navijačima u najelitnijem kontinentalnom takmičenju. ‘Crveno-beli’ su 16., dok je tim iz Pireja na poziciji broj šest i naravno pobeda je imperativ. Biće zanimljivo videti završnicu regularnog dela Evrolige, jer su tu svi na nekih bod, dva razlike.

BONUS SADRŽAJ:

PL: Foden het-trikom srušio Aston Vilu, Arsenal rutisnki protiv Lutona! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter