0
Košarka

Željko Obradović i Saša Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ OSTAJE: ‘Želimo održiv i skladan projekat!’

Objavljeno: 04.04.24 u 13:20

‘Kneževi’ beleže sjajne rezultate.

Košarkaši Monaka ove sezone pod patronatom Saše Obradovića igraju na vrhunskom nivou i nadomak su novog fajnal-fora. Takođe, francuski tim ne bi mogao da funkcioniše bez motora ekipe Majka Džejmsa koji je nedavno postao najbolji strelac Evrolige oborivši rekord Spanulisa. 

Po svemu sudeć dvojac koji je senzibilan za Monako treba da ostane, a prvi čovek kluba Oleksij Jefimov je istakao da veruje Obradoviću i da želi održiv i skladan projekat.

-Ima i on ugovor. Kao i prošle godine, glasine se samo ređaju. Ali, on je sa nama. Ne vidim ni jedan razlog za promenu. Apsolutno mu verujemo. Nije u pitanju čovek, nego njegove metode. Želimo održiv i skladan projekat. Na duge staze, možemo da gradimo samo na poverenju, da gradimo odnose koji će nam pomoći da imamo visoke ciljeve – rekao je predsednik Monaka, pa se dotakao i Džejmsa:

-Džejms ima ugovor u rukama, u pitanju su samo detalji. Razgovaramo o produžetku saradnje. Siguran sam da će Majk nastaviti da igra za Monako i sledeće sezone. On je deo istorije kluba. U Monaku je pokazao da može da bude povezivan sa organizacijom. Ovo je prvi put da je proveo više od dve sezone u jednom klubu. Nadamo se da će biti i više od tri. On je pre svega takmičar. Ostaće i zato što se ovde bori za titule – jasan je Jefimov.

BONUS SADRŽAJ:

ŽIVKOVIĆ VODI PAOK KA TITULI: Nova sjajna partija srpskog reprezentativca! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter