1
Domaći fudbal

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

ZBOG NJEGA U PANČEVO DOLAZE EVROPSKI KLUBOVI: Zelezničar ima pravog dragulja u svojim redovima! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 16:35

Napadač ‘Dizelke’ privlači veliku pažnju.

Od kako je obukao dres ŽelezničaraLazar Romanić pruža fanstatične partije koje Pančevce trenutno drže u životu. Zbog odličnih igara privukao je pažnju brojnih evropskih klubova. Pre izvesnog vremena je prema saznanjima HotSporta imao bogatu ponudu od Rubina iz Kazanja, ali je odbio, jer želi da svom klubu pomogne da izbori opstanak u eliti srpskog fudbala.

Svoj raskošni talenat pokazao je juče protiv Radnika iz Surdulice, gde je Železničar slavio sa 3:1, a Romanić doprineo sa dva fenomenalna postignuta pogotka. Bivša nada Crvene zvezde od samo početka takmičarske godine igra na vrhunskom nivou i po svemu sudeći spreman je za korak napred i pojača neki tim iz najjačih liga na starom kontinentu.

U dosadašnjem delu karijere igrao je i za OFK Beograd, Borac ČačakLamiju, a svoj fudbalski put započeo je u Ljutice Bogdana gde nikada nije dobio pravu šansu.

4
0

1 Komentara

  1. Mozda ima dragulj ali odvratniji klub i upravu nisam video. Uzurpirali su sportsko rekreativni centar, ponasaju se bahato. Da ne govorim da su dospeli u supergligu kupovanjem utakmica i podmicivanjem. Unistili su Dinamo namerno da bi mogli da prodaju stadion u centru kao dobru lokaciju za stambene zgrade.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter