1
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

DULJAJ JASAN POSLE POBEDE: ‘Ne smem da zatvorim oči na to!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 19:15

‘Nisu imali pritisak koji mi imamo.’

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu nad Voždovcem rezultatom 3:2 u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener tima iz Humske, Igor Duljaj istakao je da su im se ovakve greške u odbrani dešavale i prošle godine i čestitao njegovim izabranicima jer su uspeli da se vrate.

-Prvo da čestitam ekipi Voždovca. Igrali su odlično, otvoren fudbal. Mlada ekipa, mlad trener. Nisu imali pritisak koji mi imamo. Pet golova, publika je imala šta da vidi. Teško je vratiti se. Ovo nam se dešavalo prošle godine. Čestitam timu, uspeli smo da se vratimo – rekao je strateg ‘crno-belih’.

Potom je imao i zamerke.

-Ne sme da zatvorim oči na greške koje nam se dešavaju u odbrani. Sve je to normalno. Imamo mladog Kovačevića koji će nastaviti da raste. Tri boda. Za mene je ova utakmica gotova – jasan je Duljaj.

Nakon ove pobede Partizan je prišao na bod manje od Crvene zvezde i nalazi se na drugom mestu, a u narednom kolu igraju protiv Novog Pazara Sa druge strane Voždovac je na poziciji broj 11 sa 30 boda i u sledećoj utakmici očekuje ih okršaj sa Radničkim iz Niša.

0
5

1 Komentara

  1. Aloooo Duljaju tebi su oci zatvorene kada izvodis jedinu svetlu tacku Kalulua a ostaju ti u igri Balerina i Carli Caplin Gox koji iz utakmice u utakmicu su nekorisni total Kalulu ti je pokazao kako se bori i trci covek 200 na sat i sa pravom se ljuti kada je izasao odbrana ponovo rupa kroz koju duva promaja. Ako nemas koga da pogledas gledaj zvezda igra kratkim pasovima i kontra od deset kontri daju gol ali bar trce. Severina i Gox na klupu jer neznaju gde se nalaze. Ti si glavni krivac sto si ga molio da se vrati Severina bolje da nije jer je danas krivac i za penal neznam sta da kazem i Tsc je momentalno bolji tim od nas svi koji dovoljno trce isplati se pobedama otvori oci i neglumi vise finocu i neuvlaci se kao porub protivnicima oni ovo oni ono . Sudija danas je isao da bude nereseno videlo se iz aviona. Prijavu pisi te fsavezu sta upropasti igru i bodove i nikome nista e neide to tako bas kako su zamislili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter