0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NA IMT-OM: ‘To je ono što se meni ne sviđa, pričali smo o tome!’

Objavljeno: 03.04.24 u 21:30

‘U fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite.’

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad IMT-om rezultatom 2:0 u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener crveno-belih, Vladan Milojević je nakon susreta za Arenu Sport rekao da im tim Nebojše Jandrića pravio probleme u tranziciji i da mu se to nije svidelo.

– Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bila… To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. I, čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da „zatvorimo utakmicu“, međutim… Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok (nas je čekao), nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a – naveo je strateg šampiona Srbije i dodao:

-U svakom slučaju sam zadovljan. Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i… idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da… Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca – zaključio je Milojević.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter