0
Fudbal

Vladimir Ivić (FOTO: FCKrasnodar/X)

IVIĆ BLIZU NOVOG POSLA: Bivšeg trenera Krasnodara žele tri evorpska kluba!

Objavljeno: 03.04.24 u 18:15

Srpski stručnjak bi mogao da preuzme bivši klub.

Nakon što je jesenji deo sezone završio kao prvi sa Krasnodarom, Vladimir Ivić trener ovog tima postao je apsolutni hit i privukao je veliku pažnju. Sa velikim uspehom je vodio ovaj tim, podmladio ga i akcenat bacio na omladinski pogon. Međutim, od početka drugog dela šampionata, doživeo je dva poraza i remi i to je rezultatiralo šokantnom ostavkom.

To je sve izazvalo bes kod navijača, ali ipak je odluka ostala konačna. Međutim, Ivić bi mogao bi mogao vrlo brzo da dođe do novog angažmana. Kako prenosi ruski novinar Vanja Karpov tri evropka tima su zainteresovana za srpsko sturčnjaka. Jedan od njih je i bivšu klub PAOK koji je vodio u dva navrata.

Takođe, interesovanje za Vladu pokazuju Trabzon i Bešiktaš. Deluje je da je interesovanje prvog ozbilnije jer klubu sa Crnog mora ne cvetaju ruže. Ne blista ni Bešiktaš, ali na klupi ima veliko svetsko ime poput Fernanda Santosa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter