0
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

HAOS NA ‘POLJUDU’: Skandalozno ponašanje ‘Torcide!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 22:50

U komšiluku ništa novo.

Drugi put za nedelju dana fudbaleri Dinamo Zagreba pobedii su Hajduk Split rezultatom 1:0, ovog puta u okviru polufinala kupa Hrvatske. Ekipa sa ‘Poljuda’ izgubila je šansu da se bori za još jedan trofej ove sezone pošto su od titule u domaćem šampionatu sve dalje. 

Ovakav rapslet događaja se nije svideo čuvenoj ‘Torcidi’ navijačima Hajduka, koji su poznati po svojim velikim ispadima. Naime, najvatrenije pristalice splitskog tima su napravili skandal tako što su probili policijski kordon i krenuli da se obračunavaju svojim igračima koji su razbežali glavom bez obzira u tunel.

Naravno, kada su već na terenu i ne mogu svoje, odlučili su da nasrnu na fudbalere Dinama, ali su snage bezbednosti sprečile veći incident, nakon čega su vraćeni na tribine. ‘Torcida’ se ne miri lako sa ovim porazom i to drugim u roku nedelju dana, ali ni sa činjenicom da će i ove takmičarske godine ostati uskraćeni za bilo koji trofej.

BONUS SADRŽAJ:

UVEK ZANIMLJIVI TRINKIJERI: ‘Idem u crkvu da zapalim sveće!’ (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter