1
Evroliga

Andrea Trinkijeri (FOTO: Starsport)

UVEK ZANIMLJIVI TRINKIJERI: ‘Idem u crkvu da zapalim sveće!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 21:50

‘Trudite se da date sve od sebe znajući da svaki vaš izbor ima posledice.’

Košarkaši Žalgirisa gostuju ekipi Monaka u okviru 33. kola Evrolige. Trener litvanskog tima, Andrea Trinkijeri imao je veoma zanimljiivo izlaganje na konferenciji zbog koje je nasmejao sve novinare. Naime, na pitanje kako će zaustaviti najboljeg igrača Kneževa, Majka Džejmsa, bivši strateg Partizana je odgovorio na sebi svojstven način.

-Idem u crkvu da zapalim sveće. To je glavna priprema kada igrate protiv takvh igrača. Trudite se da date sve od sebe znajući da svaki vaš izbor ima posledice. Postoji cena koju treba platiti. Ako pomerite svoje vojnike, svoju vojsku da zaustavite jednog igrača, postoje drugi igrači koji mogu biti opasni. Morate imati veoma izbalansiran plan igre – istakao je Trinkijeri.

0
0

1 Komentara

  1. Izmedju Italijana i ZOC.a biram Trinkijerija… Mislim da bi kod njega mladi igraci imali vise sansi i igrali slobodnije, a time se i razvijali.. Na ovo me je slucaj TRISTAN naterao da se ovako izjasnim… ZOC ce ostati, i 4 put imacemo tim bez pleja i centra… Pupak me zaboli kada je plej Aleksa, koji signalizira rukom saigracu sta ce da igra i biva procitan… Inace, kod Pesica Aleksa vrsi brzi prenos lopte, predaje je pleju, i krece u ofanzivu ili defanzivu koristeci zastrasujuce brz ulaz i preciznu levicu, jer je Aleksa medju tri najbolje evropske dvojke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter