0
Fudbal

Pep Gvardiola (FOTO: Manchester City/X)

‘TAKO HRANIM SVOJ EGO’: Gvardiola napravio šou na konferenciji!

Objavljeno: 02.04.24 u 16:09

‘Uvek se trudim da kritikujem igrače kako bi se osećali loše.’

Trener Mančester sitija, Pep Gvardila održao je konferenciju za medije uoči utakmice 31. kola protiv Aston Vile na ‘Etihadu‘ od 21:15. On je pre svega pohvalio ekipu Unaj Emerija i istakao da su impresvini i da imaju konstantnost.

– Igraju odlično. Unai Emeri ima konstantnost ove sezone. Vila pod Emerijem me ne iznenađuje. Impresivni su. Dobri su u prekidima i tranziciji. Zato i jesu tu gde su – jasan je.

Potom je Španac imao određenu dozu sakrkazma koja je sve nasmejala. Naime, iskusni strateg je kritikovao Džeka Griliša nakon utakmice sa Arsenalom, a zbog toga je dobio interesatno pitanje.

– Radim to pred kamerama jer tako hranim moj ego. Najslavnija sam osoba u timu ako sam pred kamerama. Mogu da spavam jer imam neverovatno zadovoljenje. Uvek se trudim da kritikujem igrače kako bi se osećali loše. I svi komplimenti uvek idu na moj račun, ne njihov – istakao je Gvardiola.

BONUS SADRŽAJ:

NAJPOPULARNIJI SPORTOVI U EVROPI: U Srbiji je izbor očekivan, ali Irska i Letonija će vas šokirati! (FOTO+VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter