0
Košarka

FOTO: Starsport

PROCURILO KO ĆE NA TRENING ODMAH POSLE AERODROMA: Žoc ljut na ovu trojicu!

Objavljeno: 01.04.24 u 11:53

Oni moraju na ‘popravni’.

Košarkaši Budućnosti Partizana odigrali fanstatičan meč u ‘Morači’ u okviru 25. kola regionalnog takmičenja, a izabranici Željka Obradovića su slavili rezultatom 89:83. ‘Crno-beli’ su ovim trijumfom obezbedili drugo mesto pred početak plej-ofa, tako im je pobeda bila imperativ.

Međutim, nisu se svi pokazali u dobrom svetlu, a trener aktuelnog šampiona ABA lige, Željko Obradović istakao je na konferenciji posle meča da će neki morati na trening odmah nakon dolaska u Beograd.

– Recept je da budu na nivou na kojem smo nvaikli, ali i da ostali igrači budu na tom niovu, igrali smo protiv Olimpijakosa, učinak igrača sa klupe je bio tri poena, jasno je da košarka ne može da se igra sa pet igrača, kad se pogleda minutaža, ono što igrači treba da shvate, nije košarka samo dat koš. Ima mnogo segmenata igre gde mogu da pomognu i da učestvuju u tome da ekipa izgleda dobro. Zakazao sam već sutra ujutru trening nekima, pravo sa aerodroma, da vidimo šta se dešava – poručio je trofejni stručnjak.

Kako saznaje MaxBet Sport na ‘popravni’ moraće Aleksa Avramović koji je postigao četiri poena i imao dosta promašaju, Alen Smailagić Uroš Trifunović koji su bili bez poena na susretu. Ono što Žoc želi jeste da svi igraču budu na visokom nivou u najbitnijem delu sezone.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter