0
Evropske lige
Tomas Tuhel

Tomas Tuhel (FOTO: YouTube/Screenshot)

TUHEL SE POMIRIO SA SUDBINOM: Trener Bajerna unapred čestitao titulu Leverkuzenu! (FOTO)

Objavljeno: 31.03.24 u 11:50

Tuhel se izgleda više ni ne trudi

Nakon poraza od Borusije iz Dortmunda, trener fudbalera Bajerna iz Minhena, Tomas Tuhel, izjavio je da je njegova ekipa izgubila šampionsku titulu u Bundesligi.

Bajern je na svom terenu poražen od Dortmunda rezultatom 0:2, što ih stavlja u zaostatak od 13 bodova za vodećim Bajerom iz Leverkuzena, sedam kola pre kraja Bundeslige.

Bajer je nezaustavljiv u ovoj sezoni, sa nizom od 39 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, te im je potrebno još tri pobede da osvoje prvu šampionsku titulu u Bundesligi.

Upitan da li su izgubljene nade za titulu, Tuhel je za Skaj Nemačka rekao: „Naravno“.

Posle ove utakmice, ne možemo ništa da kažemo. Koliko je to sada bodova? Čestitam Leverkuzenu„, dodao je Tuhel.

Bajern je 2016. godine bio prvi klub koji je osvojio četiri uzastopne šampionske titule, a od tada je nastavio da ruši rekorde, osvojivši svaku titulu u periodu od 11 godina.

Sa 23 pobede i četiri remija u prvenstvu, Bajer je blizu osvajanja prve titule u istoriji kluba. Iako su bili vicešampioni u nekoliko navrata, ova sezona bi mogla biti njihova prilika da konačno podignu trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter