2
Evroliga

Partizan's during regular season round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Olympiacos in Belgrade, Serbia on March 28, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBI I KLUPA IZDALI ŽELJKA OBRADOVIĆA: Pa ne može se sa pet košarkaša u doigravanje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 12:38

Jezivo loš učinak srpskih igrača, ali i svih ostalih sa klupe.

Nakon poraza od Olimpijakosa, Partizan se našao u nezavidnoj situaciji u borbi za nastavak sezone u Evroligi. Međutim, Crvena zvezda, večiti rival, može da pruži neočekivanu pomoć crno-belima u njihovoj trci za Top 10 poziciju.

Ipak, što se tiče samih crno-belih oni su vrlo verovanto oborili i neki negativni rekord Evrolige, jer je ovo najlošiji učinak u novijoj istoriji kluba kada su igrači sa klupe u pitanju.

Naime, pored startera, koji su kombinovano ubacili čak 66 od 69 poena, a jedini sa klupe koji se upisao u strelce bio je Alen Smailagić.

On je ujedno i jedini domaći košarkaš koji se uopšte upisao na semafor na ovoj utakmici, jer Avramović, Koprivica i Trifunović nisu imali poenterski učinak.

 

Standings provided by Sofascore

 

5
4

2 Komentara

  1. Naravno da su ga izdali.Strancima nesme nista da kaže,Panter ga busi već dve sezone a zato domaće igrače bukvalno šamara.Prevara od trenera.

    5
    6
    Odgovori
  2. Pa tako je manje-više cele sezone. Ne znam šta je tu čudno. Učinak domaćih košarkaša u Partizanu je mizeran. Zašto je tako je drugo pitanje.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter