1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Baskonia at Stark Arena on March 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ZAVISI OD ZVEZDE? Grobari će morati da navijaju za ljutog rivala, ako žele dobro svom timu!

Objavljeno: 29.03.24 u 11:18

Partizan čeka grčevita borba za završnicu Evrolige

Nakon poraza od Olimpijakosa, Partizan se našao u nezavidnoj situaciji u borbi za nastavak sezone u Evroligi. Međutim, Crvena zvezda, večiti rival, može da pruži neočekivanu pomoć crno-belima u njihovoj trci za Top 10 poziciju.

Partizanu je neophodno da pobedi preostale dve utakmice u Evroligi, dok je ključno da Zvezda u poslednjem kolu savlada Efes. Iako se realnost čini izazovnom, ova kombinacija rezultata otvara vrata za Partizanovu dalju avanturu u Evroligi.

Analizirajući konkurenciju, Baskonija se nalazi na devetom mestu sa skorom 16-16, dok je Efes na desetom mestu sa 15-17. Baskonija ima težak raspored u poslednja dva kola, dok Efes treba da se suoči sa izazovima protiv Fenerbahčea i Crvene zvezde.

Partizanu se pruža šansa da iskoristi ovu situaciju, s obzirom na to da se nalazi u grupi timova sa skorom 14-18. Njihove preostale utakmice su protiv Albe i Valensije.

Ostali timovi poput Armanija, Žalgirisa i Valensije takođe se bore za poziciju u Top 10, sa identičnim učinkom. Armani ima težak raspored protiv Virtusa i Makabija, dok Žalgiris gostuje Monaku i dočekuje Real. Valensija se suočava sa Asvelom kod kuće i gostuje Partizanu.

Unatoč minimalnim šansama, Bajern je takođe u igri, iako su mu šanse za prolaz u Top 10 minimalne nakon poraza od Barselone.

S obzirom na dinamiku takmičenja, borba za Top 10 u Evroligi postaje uzbudljivija i neizvesnija nego ikad, a uloga Crvene zvezde u celoj priči može biti ključna za ishod.

Standings provided by Sofascore
1
0

1 Komentara

  1. aaaahhahaha Fmp-1 je potpuno nebitan ali kompleks manje vrednosti i manija da se čovićev klub po svaku cenu predstavi kao bitan i važan su fenomeni za psihijatrijsko posmatranje

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter