0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

NEDOVIĆ PROTIV MEGE PROMAŠIO SVE I REKAO ZBOGOM REPREZENTACIJI: Nemanju više nećemo gledati u dresu naše zemlje!

Objavljeno: 26.03.24 u 10:36

Sve lošije deluje na parketu nekadašnji igrač Golden Stejta.

Crvena zvezda večeras je ugostila Megu u okviru ABA lige.. Iako je domaći sastav važio za apsolutnog favorita, gosti su slavili rezultatom 83:89.

Nakon meča, u kome je bio prilično loš, sa šutom iz igre od svega 22 odsto, a u finišu se potpuno sakrio od lopte bez želje da povuče ekipu, što je dovelo do poraza crveno-belih, Nemanja Nedović se oprostio i od reprezentacije.

„Završio sam sa reprezentacijom prošlog leta tokom priprema za Svetsko prvenstvo. Moje telo više nije moglo da izdrži dodatni napor, jer mi je potrebno sve više vremena za regeneraciju. Godine se ne smanjuju već samo povećavaju, kao što su klupske sezone sve duže, jedva se čeka odmor. Ako ću deo tog perioda da posvetim nacionalnom timu, dođe trenutak kada više ne možete. A ja sam plus tada dobio ćerkicu Taliju. Postao sam praktično ‘raspolućen’, nisam više mogao. Dolaze mlađi“, rekao je Nedović za „Sportklub“.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter